Monday 9 May 2011

Тик- так ... понеделник ...тик- так анонси: Нощ на музеите и галериите, Хартиена улица, SDW и конкурс за плакат!!




Добро утро в 7.10!

Отново след празници, отново в понеделник, отново аз:-)
Пролетните месеци са изпълнени с хубави културни мероприятия които не са за изпускане! За това започвам седмицата с анонси:
Както знаете Хартиения арт фест е в разгара си. В края на седмицата освен програмата която предполагам вече сте наизустили, е и вълнуващата Нощ на музеи и галерии в София - 14 май!Много обичам тази вечер. Градът сякаш е по- жив и потопен в приказна арт атмосфера, топло е, срещаш много усмихнати познати, непознати, приятели, виждаш интересни изложби, за които друг път нямаш време!Чудесна нощ! Програмата още не е обявена, очаквам Френския културен институт да обяви окончателната програма и ще ви информирам, но открих предварителна тук. Със сигурност знам, че тогава и Хартиения арт фест ще участва с интересната - Хартиена улица от 18ч. ул. Гурко до СГХС. За съжаление няма да мога да бъда там и ще се радвам да ми пратите снимки и да разкажете за вашето преживяване!!!
В началото на месец юни София да се приготви и за Sofia Design Week! Фестивалът тази година е под надслов Design is all around и ще се проведе от 10-18 юни. Програмата може да намерите на сайта на списание ЕДНО. Аз съм си набелязала една много интересна изложба- "Звездите на L’Observeur”- най- красивите предмети от ежедневието, от 31 май до 26 юни в Софийска градска художествена галерия, обявена отново в сайта на списанието, която също е част от фестивала. Още една хубава новина за всички творци, че SDW обяви конкурс за плакат на тема Design is all around, ако сте мераклии да участвате запознайте с инфото тук!

Тик- так времето ми за днес изтече :-)
и ако искате да отбележите всичките дати, изброени днес, можете да принтирате майския календар от www.spincushion.com
Желая много успешна седмица, карайте колело, хвърляйте разделно, бъдете отговорни към природата и посетете поне някои от обявените събития!

No comments:

Post a Comment

Pages