Wednesday 28 September 2011

In the middle of the week - DIY: Cupcake flower !

Средата на седмицата е - ден за творчество! Днес ще примамя вниманието ви с направата на тези прекрасни цветя от хартиени формички за печене на мъфини. Хубаво е че формичките са с набрани краища и цветята стават много китни, а и в магазините се предлагат в различни разцветки и десени и можете да ги направите каквито ви душа иска:-)
Красиви са, нали!?Аз имам малка колекция от тях:-) и така, за да се захванете да ги правите, ще трябва да се снабдите с хартиени форми за мъфини; лепило, ножица и тел!
Стъпките: отрязвате краищата на формичката и по дължина на "набора" правите прорезчета. След което захващате с единия край към телта, залепвате го и почвате на навивате. Повтаряте стъпката толкова колкото е необходимо! Накрая залепвате края, разрошвате цветето и voila. Първият етап е завършен, ако искате можете да навиете и хартия по самата тел - стеблото в подходящ цвят и вашето цвете е изцяло готово! Инструкциите открих в Oh, hello friend и можете да използвате цветето да се накичите, за декорация, за красота или да го прикрепите към подарък! Приятни занимания!

No comments:

Post a Comment

Pages