Wednesday 5 October 2011

DIY: Paper ornaments for party !

За днес избрах да ви представя три невероятно хубави идеи за украса на парти!
Всичките са под знаменател - хартия, ако сте забравили да ви напомня, че е любимият ми материал!
Идея номер 1 - Книжна въртележка! Супер лесна и весела "закачка" за украса. Прави се много лесно, необходимо ви е хартия във формата на куб, ножица, безопасна игла и пръчица за дръжка. Ако имате китайски клечки за хранене или бамбукови клечки - ще свършат работа! Следвайте показаното на снимките и за нула време ще направите количество книжни въртележки:-)



Следваща по ред номер 2 - Нежен хартиен гирлянд! В магазините за домашни потреби и за едно левче има от тези хартиени подложки за сладки, соленки и разни други нещица за хапване. Помня, че едно време ги имаше във всяка къща. Те са ви необходими за направта му. Прегъвате на две, зашивате или залепвате към лента, панделка или подходящ ширирит и украсявате. Вълшебно бързо и красиво!



Номер три - Цветно украшение от тишу хартия. Можете да импровизирате с големината и да направите различни форми. Необходима ви е тишу хартия или ако имате налична мека хартия. Нагъвате хартията, захващате по средата и разрошвате вашата украса! Тук пак няма да ви отнеме много време, а определено резултатът е гиздава и хубава украса!


Източници на идеите: Номер едно и номер две ще откриете в www.projectwedding.com, номер три е от блога The celebration shoppe!
Приятни и спорни занимания!

No comments:

Post a Comment

Pages