Saturday 30 April 2011

Impressive paper crafts

Здравейте обедно- следобедно! До сега чаках да дойде тока:-)
Тъй като тази публикация бе загубена безследно, после и тока спря и малко се ядосах ( май нещо иска да ме саботира, но няма да се дам), по спомен възобнових текст и снимки :-)
И днес продължавам с хартията. Напоследък ми е любимият материал за изработка на всякакви джунджурии:-) Всичко започна от жеравите оригами, но за тях в друга тема, ще им отделя специално внимание! Тръпнете в очакване:-)
И така подбрах вчера, днес и сега интересни ръководства за направата на хартиени цветя и украси. В общи линии за всичките ще са ви необходими: страници от стар вестник, списание или книга, ножица, лепило, тел (разтегнат кламер също върши работаJ), хартиено тиксо и желание! Обичам да правя неща от нищо- нещо. Най- хубавото, че са необикновено лесни и не изискват предварителна покупка на материали за направата им.
Let` s start!Хартиените цветя от блога Two Shades of pink.
Бях се съсредоточила само върху цветя от вестници и списания, но бялото цвете върху подаръка опакован с вестник и парче лен е невероятно ефектно!


Цялостна визия от вестници! Много ефектна идея за опаковане от Country living


Цветето от Ocasiocasa. В инструкциите е показано и как да направите и бутилка от Coca-Cola във ваза. Вижте как на www.ocasiocasa.com


Kusudama flower! Това ми е най- любимото цвете!
Дълго време гледах само снимки и си мислех, че е много сложно да се направи. Един ден се реших и го направих! Наистина е много лесно и много красиво. Избрах да ви покажа инструкциите от блога на Sandy, допадна ми идеята как го е комбинирала и направила ъглов разделител за книги.Инструкции за направата на тези красивки цветя от тук! Венецът от рози също заслужава да му се обърне внимание!


Украса, цвете, венец, поздравителна картичка, каквото си изберете това е, според големината и посланието в кръга по средата! Открих го тук, инструкциите са само словесни, но няма да ви затрудни!

и накрая...
Венец от вестници за украса? Защо не!
Не е ли невероятен ?! В Living with Lindsay нагледно е показано как. Трябва ви само окръжност от силикон или стиропор.Малко повече стари страници от вестници и Voila!!!


P.S. Отивам на Зелените дни!

2 comments:

  1. страхотна статия :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Благодаря :-) тя е толкова отдавна и с удоволствие и аз я прочетох пак!

      Delete

Pages