Tuesday 26 April 2011

reduce reuse recycle paper!


Седмицата бързичко минава, нали?!
Кратка е тази работна седмица:-) и след като ви споделих за предстоящия хартиен арт фест, ще продължа темата за хартията.Ще акцентирам върху рециклирането й в предмети за дома, чанти, както и върху декорация от старите вестници и списания с които може да украсите и да направите сами.
Сигурно вече сте забелязали, че обичам всякакви декорации- сезонни, по повод, без повод:-) и обичам да са от неща които всеки си има в къщи и при желания и малко свободно време да си прави сам.
Ще започна с декоративната украса, като моя слабост:-)







Можете да ги купите от etsy.com или да си направите сами!
Нуждаете се от тези пособия, а именно: стари вестници или стари карти, въже, панделка и пинчета, аз така наричам тези малки цветни нещица в ляво на снимката:-)























А сега приятни домашни предмети. Ефектни са и са изработени от вестници или списания. Първата снимка ми е любима, тази поставка за списания ще ми утива идеално на бялата секция :-) а даже бих излязла с нея и да я използвам като чанта!Чантите и шаловете са ми голяма слабост!




Продават се в Plow & hearth



Невероятните чантите на ecoist. Много ги харесвам!Вече не се предлагат в сайта, но някой ден пак ще се появят и може пък и да си имам такава:-)

No comments:

Post a Comment

Pages