Wednesday 6 July 2011

DIY on Wednesday: Make your Eco- friendly bag with Apple- Print!

И за днес пак избрах боядисването :-), само че този път, ви предлагам да преобразите своята Eco- friendly чанта с малко ябълков привкус!
Как, идеята е страхотна и много лесна, единственото което ви трябва е текстилна боя, но вече в почти всяка хубава книжарница можете да намерите подходяща и във всякакви тоналности на цветовете. Всичко друго е малко време и няма как да не ви се получи!
И така за да се получи вашата ябълкова чанта, а вие можете да щамповате и блуза, панталон или каквото ви хрумне, даже и хартиена торбичка за подарък, ви трябва една ябълка, боя за текстил и парче картон. Разрязвате ябълката, потапяте в боята и притискате върху плата, под който е подложен картон, за да не пропусне боята и да не изцапа долната част и изчакване! Най- добре да поостане едно денонощие да изсъхне хубаво и сте готови! Тази чанта открих в Craft Stylish, там ще откриете и инструкции за ушиването на чантата, аз избрах само да ви покажа щампата, но ако ви се отдава възползвайте се от пълните инструкции!
Надявам се да се забавлявате! Успех!



1 comment:

  1. Страхотно :] Благодаря за идеята !

    ReplyDelete

Pages