Wednesday 12 October 2011

DIY: Autumn floral belt!

Усещане за есен.... да, есента си дойде с пълна сила и никой не може да върви срещу времето, въпреки че искам още малко топли дни! Днес ще сгрея ръцете и лицата ви с ръководство за направата на този хубав, есенен колан, за добро настроение и занимание в хладния ден, ако си спомняте имаше и лятно предложение, което можете да си припомните тук, а днешната идея открих в блога I am Momma!

Да започваме с подготовката от необходими материали, трябват ви: парчета филц (можете да намерите в магазина за художествени материали Слънчоглед), панделка, силиконов пистолет и ножица.

Стъпките: старая се да подбирам лесни инструкции, за да не се затруднявате и за днес отново не ви трабвят свръх естествени умения за направата му. След като изберете цветовата комбинация за вашият колан, определете центъра на панделката, подплътете с парче филц и залепете. От парчетата филц изрежете ленти и направете през еднакво разстояние прорези по цялата дължина.Започнете да навивате лентата и ще получите цветето, както е показано на картинката. Между другото с хартия се действа по същия начин и стават страхотни глухарчета:-) След като сте готови с цветята, идва ред и на листенцата, можете с тях, можете без тях... изрязвате подходящата форма, както е показано на картинката и правите прорез в едната част, който застъпвате и залепяте! Всички елементи на колана са готови, само трябва да ги съберете и залепите с помощта на силиконовия пистолет! Вашият есенeн аксесоар е готов!




No comments:

Post a Comment

Pages