Wednesday, 26 October 2011

DIY: Pumpkin projects!

И тази сряда си дойде бързо- бързо, както ви обещах и днес ще насоча вниманието ви към приготовления за Хелоуин.
Реших да ви представя, три от любимите ми проекта за декориране на тиква, които ми допаднаха! Синтерзирано ще ви насоча как да действате, а към приложените линкове ще намерите пълната информация за направата им.
Започвам с емблематичните фенери. Тези открих в Martha Stewart и са много приятни!
В общи линии трябва да следвате три основни стъпки: издълавате тиквата, пробивате дупки, поставяте лампички или чаени свещи!

Следващото предложение е за направата на кадифена тиква, за тези които не искат да се затрупват с тикви,които после да се чудите какво да правите, можете да си направите от плат с малко подръчни материали, ето тези разкошни и бляскави тикви! Стъпките: изрязвате кръгло парче кадифе, зашивате като торбичка, пълните с ориз или вата, добавяте дръжка на истинска тиква и доукрасявате! Пълните инструкции в блога diycrafts.

Третият проект намерих в блога Two shades of pink. Прекрасни вълнени тикви, за които ще ви е необходимо да имате прежда и лепило. Много са симпатични, за да ги направите трябва да обходите по дължина, спираловидно или във формата на охлювчета тиквата/ тиквите с прежда в цветово решение, каквото ви допада!

Не са трудни, а са невероятни според мен! Желая ви приятни забавления и приготовления!

2 comments:

  1. Чудесни идеи и лесни за изпълнение. Благодаря ви! Особено ми харесаха кадифените, хуквам да търся кадифе! :))

    ReplyDelete
  2. За мен е удоволствие да вдъхновявам с публикациите! Хуквайте за кадифе, желая много успешен резултат! Благодаря за споделеното мнение!

    ReplyDelete

Pages