Wednesday, 19 October 2011

DIY: Silhouette pumpkin for Halloween!

Привет в сряда - ден в които творим! За днес както и за другата седмица ви подготвих малко украса и забавление за наближаващия Хелоуин! Много идеи, много тикви, фенери, вещици, батмани и какво ли още не...
Аз избрах да ви покажа тази стилна черно - бяло или оранжева - бяла силуетна тиква, колкото и абсурдно да звучи:-), но си е така и е много красива. Ето какво предлагам за днес от hgtv.com!

Какво ще е необходимо: на първо място тиква, изберете средно голяма по - възможност леко плоска поне от едната страна, за да е по- лесно. Силует - какъвто искате, в интеренет е пълно, когато показвах бурканите със силует, ако сте си намерили подходящ можете да го използвате, ако не със сигурност ще намерите по ваш вкус. На мен ми допаднаха няколоко и за улеснине вижте тук и тук,ножица, боя, четка, подходяща панделка, дантела, ширит и силиконов пистолет!

Забършете тиквата да няма прашинки, изрежете избрания принт!

Прикрепете силуета към тиквата, можете да си помогнете като забодете карфици, очертайте с молив и след това боядисайте.

Изчакайте да изсъхне боята, ако нямате търпение внимателно премерете колко ще ви е необходимо от избраната панделка и залепете с помощта на силиконовия пистолет.
Готово! Ефектна е, красива е, а и след празника може да се превърне, не в карета, но в супа, тиквеник, пай или крем:-)
Приятни занимания!

No comments:

Post a Comment

Pages