Friday 9 December 2011

Doing time: Paper Christmas ornaments!

В петък съм обзета от зимно, прекрасно настроение:-)
След краткият сняг вчера ми се прииска да пренеса малко снежна обстановка и в къщи и да украся за Коледа. От тези емоции реших да не се съобразявам с традицията - сряда ден за творчество, а да ви споделям всички красиви идеи които срещам - декември ще бъде различен!
Днес ви предлагам да запретнете ръкави през почивните дни и да се възползвате от предложенията за направа на хартиени орнаменти за украса. Малката селекция която ще видите, много ми допада, а и не изискват предварително набавяне на материали. Стига да сте в творческо настроение съм сигурна, че ще се забавлявате.
Първата декорация е на "бодливата" снежинка. С нея вече се познаваме добре, миналата година си направих такава и от както й намерих място си остана там цяла година:-)Пълните инструкции за направата й ще намерите в how about orange. Следващото предложение е от scandinavian deko, семпли хартиени орнаменти, които трябва само да изрежете от шаблоните, показани в сайта и да залепите. И на трето, но много достойно място ви предлагам красивите звезди от блога home by linn, прекрасни са! Предварително сгъвате основния елемент, повтаряте още 7 пъти елемента и после съединявате отделните части.
Пожелавам ви ползотворна работа, хубав ден и бъдете усмихнати:-)



1 comment:

  1. Виждам, че интересът към пубилкацията расте и ако имате трудности при снаждането на елементите на звездата, питайте и ще ви обясня как точно става.

    ReplyDelete

Pages