Wednesday 11 May 2011

14 май - събитията продължават : Форум Бизнес и Национален ден на природните паркове!Това е картинката която си избрах за месец май и ще принтирам от My Owl Barn за календарче на което да отбелязвам събитията които продължават!
Започвам: 14 май е 137 ден от годината и може да се почерпим по този повод:-) с торта, боза или нещо друго :-)
Второ: Ако не сте си избрали мероприятие което да посетите от тези които анонсирах в началото на седмицата в статията Тик- так ... понеделник ...тик- так анонси: Нощ на музеите и галериите, Хартиена улица, SDW и конкурс за плакат!!
сега имате още възможност да избирате и да си направите чудесна програма!Трето: На 14 май започва Форум Бизнес, организиран от Горичка!Има още малко време да се регистрирате за участие, според мен ще е много интересен, но за съжаление имам доста други неща предначертани в тази предстояща "натоварена" събота!
Повече за форума и условията за регистрация на www.gorichka.bg. На мен много ми харесаха 10-те причини за участие!!!Четвърто: 14 май е НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА ПРИРОДНИТЕ ПАРКОВЕ!
Всеки може да се включи в почистването на общо 11те природни парка, в зависимост от местонахождението си! Ще участвате в един общ тийм билдинг и в едно много важна кауза. Ако имате възможност - включете се! Ще видите усмихнати хора със заряд, ще почистите и ще се почуствате по- добре от добре свършената работа, ще намерите нови съмишленици, нови приятели, а защо не и нова любов:-)!
Информация за сборните пунктове и повече за организарното почистване ще научите от www.bulgaria.panda.orgАнонсите приключиха!
Хубав пролетен следобед! Птиците пеят прекрасно- заслушайте се:-)

No comments:

Post a Comment

Pages